Klinikbesök i present

Fick ett besök på Hermes Clinic i present av min kille för att göra om mina fillers och det är verkligen ett bevis på att han känner mig. Han hade likväl kunnat ge min choklad eller ett halsband men gav mig en behandling på en klinik i stället. Vissa kanske skulle tycka att det var en dålig present men jag tyckte det var det bästa han kunde gett mig. För jag är noga med att göra mina fillers men det kostar ganska mycket och nu så var jag lite tveksam på om jag skulle ha pengar till det. Eller jag skulle ha pengarna men jag skulle inte ha råd att göra så mycket annat då utan skulle få lägga i stort sett allting på att göra fillers.

Brukar gå till Hermes Clinic och förnya mina fillers en gång i halvåret. Har fått höra väldigt många komplimanger för mina läppar men har fått höra ganska mycket negativt om dem också. Att de tycker det är onödigt att lägga pengar på sånt och att jag borde vara nöjd med hur jag ser ut från början. Att min kille är dålig som inte nöjer sig med mitt naturliga utseende och tycker jag ska göra fillers så mycket att han till och med betalar för mitt besök på Hermes Clinic. Men det stämmer verkligen inte och det är jag själv som har valt att göra fillers och det är något som jag har gjort under många års tid och som jag nog kommer att fortsätta göra i framtiden också. Inte för att jag inte trivs med hur jag ser ut naturligt men jag får lite bättre självförtroende när läpparna är fyllda. Det är inte så mycket mer än smink egentligen.

Du gillar kanske också...