Har redan lyckats tappa min nya mobil i marken

Mobilen som jag ju fick i julklapp av min syster har varit väldigt bra. Tyvärr så har jag dock gått och tappat den i marken så att den har slutat att fungera. Så himla typiskt men så himla jag. Jag har en tendens att misshandla mina mobiler, vet inte hur jag lyckas, men det är alltid någonting som händer med dem så att jag måste lämna in dem för mobilreparationer till en butik. Har gått till ITelecom det senaste och det har gått bra med reparationer, snabbt och smidigt. Dock så har de nästan börjat att skratta lite när jag kommer in och fråga vad som har hänt denna gången.

I höstas så hade jag en mobil som jag hade lyckats tappa och spräcka skärmen och som dessutom hade blivit tappad i en vattenpöl och fått vattenskador. Gick att rädda minneskortet, via mobilreparationerna på ITelecom, men själva mobilen var sönder. Den klarade inte av att överleva i min ägo mer än åtta månader.

Så fick jag nu i julas en ny mobil av min syster, som visste att jag var utan, och den är vattentålig så nu kommer den inte bli vattenskadad och förstörd av det i alla fall. Dock så lyckades jag tappa den så att skärmen sprack så kommer väl att få lämna in den för att ta hjälp med det sen också.

Du gillar kanske också...