En riktigt trevlig inredningsbutik

Hej igen! Jag hoppas att alla mina fina och fantastiska läsare har haft en riktigt trevlig helg och bra start på den här veckan, för det har nämligen jag verkligen haft. Nu här idag så hade jag dock tänkt mig att jag skulle ta och passa på att skriva om någonting som jag vet med mig att väldigt många av er läsare har efterfrågat här på bloggen nu under en längre tid och det är ju nämligen om jag kan ta och rekommendera någon bra inredningsbutik för er som befinner er i Kristianstad, Bromölla, Karlshamn eller Sölvesborg med omnejd bland annat.

Det här är ju nämligen någonting som jag själv har nämnt och tagit upp många gånger här på bloggen redan, men då mer i form av att jag har visat upp saker och ting som jag har införskaffat från mina favoritbutiker här i området där jag befinner mig. Själv så bor jag ju här i Kristianstad och den inredningsbutik som jag skulle vilja ta och dela med mig av här idag heter inget annat än Lilla Antos Home AB. Det här är min absoluta favoritbutik när det kommer till just inredning och jag lyckas verkligen alltid hitta någonting roligt och fint hos dem! Därför så tycker jag absolut att det här är en sådan där inredningsbutik som man definitivt ska kika in hos ifall man får vägarna förbi och är ute efter någonting specifikt. Hur som helst så ska jag nu inte tjata på allt för länge om just det här, men jag hoppas verkligen ändå att det kommer att kunna vara behjälpligt för alla ni som har uttryckt ett intresse för detta nu under den senaste tiden. Ha nu en riktigt bra fortsatt vecka, så hörs vi av snart igen här i ett annat inlägg på bloggen!

Du gillar kanske också...