Att flytta när man äger miljoner prylar

Jag har väldigt mycket saker, massa prylar och inte bara en hel massa stora möbler, och därför valde jag direkt att ringa till 96:ans Städ & Flytt när jag skulle flytta. Visste att det skulle bli alldeles för mycket för mig att packa allting själv och att jag skulle komma att bli galen. Så jag sökte på nätet efter flyttfirma i Simrishamn och 96:ans Städ & Flytt var en av de firmorna som dök upp högst upp. Ringde och pratade med dem och frågade vilka tjänster som ingick hos dem. Om det gick att få hjälp med packning av prylar eller om de endast sysslade med flyttstädning och transport. Men det var inga som helst problem för dem och de kom över för att hjälpa mig ganska snabbt. Måste säga att jag är riktigt nöjd med den hjälp som jag fick från 96:ans Städ & Flytt och kommer verkligen att välja dem som flyttfirma igen när jag ska flytta från Simrishamn. Dock får det då bli om jag flyttar någon annanstans här i södra Sverige då, för annars blir det lite svårt eftersom det är här de har sina kontor.

Oavsett så är det jag försöker säga att du kan dra väldigt stor nytta av att få hjälp med packning av personal från en flyttfirma om du liksom jag är en sådan där person som hordar och som sparar precis allting. Jag har lätt för att shoppa, bara ett litet beroende men än dock ett beroende, och jag kan inte lämna kvar saker i affären om jag tycker om dem. Det går bara inte. Och därför gick det inte att packa och frakta allting själv heller. Och 96:ans Städ & Flytt i Simrishamn skötte det perfekt, otroligt nöjd, bättre än jag trodde när jag valde flyttfirman.

Du gillar kanske också...