Ansiktsbehandlingar

Fick ett presentkort till F&B Kosmetik Klinik för i present för att jag skulle kunna gå dit och göra en ansiktsbehandling och det kommer jag verkligen att göra. Ser fram emot att kunna göra min ansiktsbehandling där för jag tror faktiskt att det kommer att göra stor skillnad. Tror att det kommer att kunna vara riktigt bra och min hud har varit väldigt torr och grå det sista så hoppas på att de kommer att kunna ha något serum eller någon kräm som ger tillbaka huden dess energi och lyster.

Hade aldrig hört talas om F&B Kosmetik Klinik tidigare och har inte nu heller så bra koll på dem som salong men tydligen ska de vara bra och det var därför jag fick tid för en behandling där. De valde att ge mig ett presentkort till just F&B Kosmetik Klinik för att de har fått så bra garantier på utförandet av sina ansiktsbehandlingar och ser till att verkligen finnas till hands för alla sina kunder.

Tydligen så ska den ansiktsbehandling som jag bokat tid för även innehålla lite massage och det kan vara väldigt skönt. Så hoppas på att det kommer att bli bra och tror faktiskt att det kan komma att vara det. Av alla dessa olika skönhetssalonger runt omkring i Haninge så ska F&B Kosmetik Klinik vara väldigt bra och hoppas på att jag kommer att kunna få ut ganska mycket av det. Tror att det kommer att kunna bli bra av det och att jag kommer att kunna få ut väldigt mycket av just den ansiktsbehandlingen.

Du gillar kanske också...